Sobota

https://trgovina.partners.si/images/SH-200.jpg
Sobota je res dobra stvar. Marsikaj lahko naredim, pospravim, uredim.

Že ko sem bil majhen, je sobota predstavljala pospravljanje in urejanje stanovanja. V zadnjem času pa so moje sobote drugačne, saj me ni doma, ampak sem na raznih duhovnih vikendih ali izhodih s skavti in drugimi skupinami.

Danes se mi je po dolgem času nasmehnila sreča, da sem lahko v soboto doma in opravljam primarne sobotne naloge – pospravljam.

In kaj ob sobotah počnete vi?

Share

5 thoughts on “Sobota

  1. Aleš

    Kakor kdaj. To soboto smo šli na Gimnazijo Želimlje – na dan odprtih vrat. Luštna šola, še sam bi bil najraje gimnazijec v taki.

    Potem smo šli pa na travnik, kjer smo imeli Jamboree. Obujati spomine. Trava se je skoraj povsod že zarasla, samo po “cestah” je še malo manjka. Smeti nobenih. Skraj kot, da se ni tam nič dogajalo.

    Sinovasta poiskala svoj prostor, kjer sta imela šotor, pa kje so igrali fuzbal, jaz sem poiskal kuhinjo, … Skratka, skoraj solze so nam pritekle … od lepih spominov.

    Taka je bila ta sobota.

  2. br. Janez Avtor prispevka

    @Aleš:
    Jaz sem bil tudi pred nekaj meseci (novembra) na lokaciji Jamboreeja in se je trava že takrat dokaj obnovila.
    Danes smo imeli pa pri nas slovesnost – župnijsko žegnanje – in je bila tudi Tina pri nas. Nisem je pa uspel pozdravit. :ups

  3. Aleš

    Janez, saj ni panike… Lep delovni teden.

    Aja: ali te lahko zagnjavim, da bi napisal kakšno malo (kratko), luštno duhovno iskrico za SkavtNet? Mogoče že imaš kaj napisanega…

  4. 1tastar

    Zakaj pa ne bi šel kakšno soboto na NLB pospravljat Kramarejeve omare. Meni je bilo pospravljanje omar vedno najbolj zoprno opravilo.

    Mogoče bi pa zaslužil kakšnega desettisočaka za tvoje skavte?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.