Pismo Boga

Besede … so resnične.
Spremenile ti bodo življenje, če boš to dopustil.
Prihajajo iz srca, božjega srca.

On te ima rad!
On je Oče, ki si ga iskal vse življenje.
To je njegovo ljubezensko pismo.
Zate.

Moj otrok,

Share

1 thoughts on “Pismo Boga

  1. Sonja

    Če bi vsi vedeli za to sporočilo in ga prebirali, se zavedali njegovega pomena, nihče ne bi mogel ostati ravnodušen, ne neveren. Če le del tega doživiš iz začutiš v svojem življenju, te res za vedno spremeni. (Tudi vse postavlja v drugačen zorni kot, napolnjuje z novim -edinim pravim- smislom).
    Bog v svoji veličini, ki presega naš razum in v ljubezni, ki povsem prevzame srce, malemu človeku prihaja popolnoma naproti…To sporočilo, ki je nekakšna rdeča nit iz Sv. pisma, se vsede v srce, saj jasno sporoča to ganljivo in osupljajočo navezo, vez neizmerne božje naklonjenosti in vsepresegajoče, brezpogojne ljubezni do človeškega rodu, do tebe in mene…
    Bog je zaljubljen v stvaritev svojih rok, v človeka in več kot to, ker zaljubljenost spregleda napake bližnjega, ljubezen pa jih sprejema in odpušča. Ko ljubiš, prehodiš vse poti in premagaš vse razdalje, nič ni nemogoče. Sporočilo, ki presega naš razum, a povsem prevzame srce.
    Sanje? Ne, smisel in cilj, po uresničitvi katerega hrepeni vse človekovo srce in bistvo…Ljubezen. V vsej neverjetni resničnosti, polnosti in popolnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.