Odnosi v družini

Gospod naj ti podari mir!

Mesec julij je posejan z mnogimi spomini svetnikov in blaženih iz vrta sv. Frančiška, ki so s svojim življenjem in delom pustili močno pričevanje za Kristusa in so nam vsem spodbuda še danes.

V reviji Brat Frančišek1 bomo tokrat spregovorili o odnosih v družini, ki so bili v minulih mesecih korona izolacije marsikje na preizkušnji.

Rubrika Frančiškova duhovnost nam prinaša razmišljanje šolske sestre s. Veronike Verbič o odnosih v družini.

Naša evangelizacija nam predstavlja katehezo o odnosih v družini in prvi svetniški zakonski par: bl. Luigija in Mario Beltrame Quattrocchi.

V nadaljevanju bomo zopet členili Vodilo OFS, tokrat 18. člen, ter se seznanili s prihajajočimi dogodki Frančiškovega svetnega reda v Sloveniji. Med znanimi člani OFS bomo spoznali bl. papeža Pija IX.

Ne spreglejte Vodnika po Laudato si’, saj letos mineva 5 let od omenjene okrožnice papeža Frančiška, kar bomo obeleževali vse leto.

Pokukali bomo tudi v Sveto deželo, ki ni ostala imuna pred korona krizo, vabljeni pa na romanje po Gnidovčevi poti, če le ne bo prej udaril 2. val korone.

V tokratni številki najdete tudi plačilni nalog, s katerim lahko nakažete vaš prostovoljni dar za nemoteno izhajanje revije Brat Frančišek. Bog povrni za vsak vaš dar!

Ostanite zdravi!

Vse dobro!

__________________________
  1. Revijo Brat Frančišek lahko preberete tudi na svetovnem spletu. []
Share

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.