Vse teče…

https://www.sweb.cz/Vodo.Vrnata/bojler.jpg

Pomanjkanje časa velikokrat, če ne vedno, privede do še dodatnih nevšečnosti… Kot sem omenil že včeraj, smo imeli danes nadaljevanje strateškega načrtovanja za ŠKU. Obdelali smo že vizijo in strateške izzive in poiskali prioritete. Ostajajo nam še cilji.1 Vse lepo in prav. Toda vmes je prišla še okvara bojlerja za vodo. Na pomoč sem poklical prijatelja, ki se razume na tisoč stvari, in v dobri uri je bil zamenjan grelnik, ki je zaradi neznanega razloga začel "prebijati". Ko sem zvečer preveril delovanje "popravljenega" bojlerja, pa sem opazil da malce kaplja. Poklical sem "mojstra", ki mi je svetoval, naj še malo privijem … Potem se je pa začelo. Naenkrat ni več samo kapljalo ampak je začelo teči … Bolj ko sem privijal, bolj je lilo… Ni mi preostalo drugega, kot da ga spet pokličem na pomoč. Ugotovila sva, da je bila uničena tudi cev. No, sedaj je voda zaprta in čakam do jutri, ko bo tudi cev zamenjana. Ja, česa vsega človek ne doživi.

__________________________
  1. Koraki strateškega načrtovanja so: 1. Izhajanje iz temeljnih odločitev, 2. Poslanstvo, 3. Vizija, 4. SWOT analiza, 5. Strateški izzivi in prioritete, 6. Strateški cilji, 7. Sprejem načrta, 8. Uresničevanje, 9. Preverba načrta in praznovanje. []
Share

5 thoughts on “Vse teče…

  1. br. Janez

    @Sebastjan Erlah:
    Gre za analizo stanja na več ključnih področjih.
    Kratica SWOT predstavlja potek analize na posameznem področju: S (strong) – močne točke; W (weak) – šibke točke; O (opportunities) – priložnosti; T (threats) – grožnje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.