Kot čebela

https://bp3.blogger.com/_HJRKpJuTgOc/RzDH-bOMH9I/AAAAAAAAAFs/qxNJM4UqBdU/s400/Ro%C5%BEice.jpg

Ti "počitniški" tedni so res zanimivi …

Po duhovnih vajah v juniju, sem malo zbral svoje misli in se nameril proti tisočerim dogodkom tega poletja. Letovanje z mladino in otroki iz naše župnije v Strunjanu je minilo brez nevšečnosti. Ne vem pa zakaj je treba plačati vstopnino za plažo, če za tuše na plaži potrebuješ 0,50 €. Se pač nismo tuširali na plaži …

En teden sem preživel tudi na Frančiškovem taboru za najstnike, ki letos poteka na Planini pri Ajdovščini. Sprejela nas je burja, ki je natrgala kar nekaj šotorov. Teden dni smo se srečevali z različnimi svetniki Frančiškovega reda manjših bratov in se tako seznanili z misijonarji, mučenci, častilci, znanstvenik, … Na taboru je sodelovalo 70 najstnikov in 11 animatorjev ter štirje voditelji.

V minulem tednu sem komaj uspel postoriti čakajoče naloge doma. Le-teh pa ni malo, saj trenutno obnavljamo severno steno naše bazilike. Vedno znova se zgodi, da je potreben še ta ali oni dokument, in tako ni ne konca ne kraja tekanja z urada na urad.

Gledam pa naprej, na prihajajoči Jamboree – vseslovenski skavtski tabor.

Share

2 thoughts on “Kot čebela

  1. Aleš Čerin

    Res si delaven. A potem prideš na Jamboree? Jaz grem jutri in upam, da se vendar enkrat vidiva v živo.

  2. br. Janez

    @Aleš Čerin:
    Sem bil že danes na tabornem prostoru. Pridem pa spet v četrtek in potem ostanem do konca skupnega in potem še na celotnem PP delu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.