V korak s časom

https://img.villagephotos.com/p/2005-3/971607/3dclocks.jpg

V zadnjih mesecih se je teden za tednom in dan za dnem zvrstilo mnogo dogajanja …

Od duhovnih vikendov za najstnike, birmance, srednješolce in študente, skavtskih srečanj in načrtovanj, birmanskih izpitov in birme, slovesnosti in praznovanja, učenja in spraševanja, študija in sproščenega kolesarjenja, gospodarjenja in obnavljanja …

Najbolj me pri tem čudi, kako vedno znova, ko je najbolj napeto in najmanj časa, naredim največ stvari. Že kar nekaj mesecev sem namreč odlašal s prijavo na še nekaj preostalih izpitov, v minulem tednu pa mi je poleg drugih obveznosti uspelo tudi to.

Manj časa imaš, bolje ga izkoristiš – to je moje spoznanje, ki ga vedno znova potrjujem.

Share

10 thoughts on “V korak s časom

  1. Aleš Čerin

    Ja, Janez še kako imaš prav, četudi bi bilo bolje, da bi bilo drugače, kajne? Proaktivnega pristopa nam manjka in tega si je kar težko privzgojiti.

    Pravzaprav sam zase ugotavljam, da se moram prav prisiliti v proaktiven pristop, četudi občasno naredim kakšen seminar o vodenju in upravljanju samega sebe (upravljanje časa – to je sicer neposrečen naslov).

    Očitno se vidiva na Blogresu. Super.

  2. Aleš Čerin

    Janez, kako tehnično narediti reklamico (kot jo imaš ti) za Blogres? A je to kakšen vtičnik? Če ne bom širil, bom plačal kotizacijo

    Aleš :~

  3. br. Janez

    @Aleš:
    Saj je čisto OK, jaz bi dodal še “border=0”, da ne bi bilo okvirja.
    Zraven pa delaš še reklama za Mac-a. :zobje

  4. Aleš Čerin

    Aha. Že popravljam. A za Maca delam reklamo, bom še to zamenjal… Sem hotel pač biti malo v skladu z naravnanostjo moje strani – eko, preprosto, …

    Hvala.

  5. 1tastar

    Koliko aktivnosti zmorete redovniki, ko vas nobena baba ne maltretira:
    “… spet visiš na računalniku! Treba je ….”

  6. br. Janez

    @1tastar:
    Hja, življenje v celibatu prisili človeka, da si sam postavlja meje, do kdaj bo naredil to in ono. No, pri redovnikih imamo redovno skupnost, ki, če je treba, tudi visi nad glavo in pričakuje kakšne rezultate in zagnanost.

  7. urška

    oj! malo off-topic, ampak moram 🙂 upam, da boš naredil kaj reklame za nočno romanje… sem 1/4 oblikovalske skupine (plakata in programa) in ker vem, da tvoj blog bere dost ljudi, bom vesela, če malo reklame narediš… in seveda upam, da se tudi letos vidimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.